Lepota in stil

Črna eleganca

Večno modna in ultimativno elegantna. Črna predstavlja izbiro, s katero preprosto ne moreš zgrešiti. Obleci jo od nog do glave ali pa jo kombiniraj z drugimi barvnimi toni – možnosti je nešteto (naj ti namignemo, da so v letošnji sezoni še posebej modni lesketajoči se dodatki v zlati ali srebrni).

Investiraj v malo črno oblekico (na voljo so tako preproste kreacije kot tudi glamuroznejši modeli), ki te bo rešila iz marsikatere modne zagate – z malce spretnega kombiniranja jo lahko namreč nosiš od jutra do večera. In ne pozabi na dodatke!

Športnost in eleganca v črnem: Fabia Black Edition te v tvoji mali črni oblekici varno, zanesljivo in v stilu zapelje kamorkoli. Njena čarobno črna biserna barva se seveda odlično poda tudi k vsem ostalim tvojim barvam ;)

Mala črna obleka je od 20. let minulega stoletja, vse odkar je njeno praktično vlogo popularizirala Coco Chanel, obvezen modni kos. Preprosta, a vedno elegantna je namreč primerna za tako rekoč vse priložnosti, ki od tebe zahtevajo kanček elegance. V tej sezoni kreatorji še posebej prisegajo na različice, dopolnjene s čipkami, ki igrajo igro prefinjene transparentnosti.

Ime: ŠKODA Fabia Black Edition / Nosi: čarobno črno biserno barvo / Obuta v: črna 17-palčna lita platišča Savio / Notranja lepota: prostorna in udobna kabina, elementi instrumentne plošče lakirani v v črnino s svetlečim učinkom klavirskega laka, usnjen športni trikraki volanski obroč, športna pedala in sedeži / Močno srce: zmogljiv in hkrati varčen litrski trivaljnik z 81 kW (110 KM), ki doseže skoraj 200 km/h, pospešek pa znaša 9,6 sekunde do 100 km/h.