Lepota in stil

Modra odločitev

Ko greš po nakupih, potrebuješ popolnega šoping partnerja, ki te bo med potjo razvajal, skrbel za tvoje dobro počutje in miren prihod, nato pa bo brez besed pogoltnil vse vrečke in škatle ter nakupljeno varno pripeljal do doma. In to ne da bi ti bilo treba nove čeveljce loviti med špecerijo in brskati za mobilcem nekje globoko pod sedeži, ker je morala utrujena nakupovalka pri semaforju pač pritisniti na zavoro in je torbica z vso vsebino strmoglavila na tla. Predstavljamo ti Simply Clever rešitve, ki jih res potrebuješ!

Svoj telefon lahko povežeš z vozilom in na zaslonu njegovega infotainment sistema uporabljaš različne aplikacije, ki ti pomagajo najti parkirno mesto, voziti bolj ekonomično, pa tudi vreme te ne bo več presenetilo.

Prostoren »predalček za rokavice« je lahko tudi ohlajen, torej ravno pravšnje skrivališče za slastne pregrehe tudi v vročih dneh. In ko zmanjka sladkarij? Je pri roki odstranljiv košek za smeti!

S priročnimi držali in kljukicami ne boš več lovila vsebine svoje torbice po avtomobilu, saj bo vse tam, kjer mora biti – in to vso pot.

S pomočjo sistema mrežic boš vse nakupljeno mirno pripeljala do doma. Brez hrupa in brez skrbi.

Jajca, mleko, zelenjava pa še škatla z novim računalnikom za povrhu? Vse to lahko s pomočjo Škodinih Simply Clever rešitev pelješ domov v istem prtljažniku. Vrhunska organizacija pač zahteva nekaj pomoči!

Brez kave na poti ne gre? Naj se s tabo pelje pri roki, a na varnem.

Tudi plastenka vode, ki jo telo potrebuje še bolj od kofeina (!), v tvoji Škodi nikoli ne bo daleč, saj so številna držala in odlagalna mesta točno tam, kjer jih potrebuješ. Intuitivno.

Da dom zasije v barvah, morajo rože varno pripotovati na tvoj naslov. S kljukicami v prtljažniku je to enostavno.

Ne veš, kam bi odložila svoj nepogrešljivi telefon? Tu je posebno držalo prav zanj!

Kaj praviš na mrežaste nogavice? Da ali ne? No, pri tehle žepkih ni dileme: absolutno za!

Ko parkiraš, naredi to v slogu – do konca. Zato tudi parkirnega listka ne razmetavaj po armaturni plošči, ampak ga zatakni na dobro vidno mesto na vetrobranskem steklu. Lično in prijazno do redarjev;)

Raje voziš kot parkiraš? Naj bo odslej drugače! S parkirnim asistentom boš parkirala kot profesionalci;)

Klikni tukaj in spoznaj še druge asistenčne sisteme, ki ti olajšajo življenje!

Vedno brskaš za avtomobilskimi ključi po svoji torbici? Povsem nepotrebno! Tvoja rešitev je sistem KESSY s prostoročnim odklepanjem, zaklepanjem in zagonom vozila. Pomembno je le, da imaš ključ nekje pri sebi.

Sončna očala naj bodo tudi v avtu vedno pri roki – in vedno pospravljena.

Punca, čas bo za postanek! Predolgo si že za volanom – in to je nevarno. Naj te vozilo samo opozori, ko zaradi tvojih spremenjenih reakcij zazna utrujenost voznice. Le glej, da ga boš tudi ubogala.

Poskrbi za svoje potnike in naj se med vožnjo zabavajo s svojimi tablicami – na priročnih držalih posebej zanje!

Pod sovoznikov sedež lahko spraviš marsikaj. Že veš, kaj bi pospravila tja?

 

Nazaj na vstopno stran

Preberi še: Tropski šik