Vožnja v slogu

S kolesom po mestu

Kolesarjenje je praktično, hitro, mimogrede pa narediš še nekaj dobrega za zdravje!

Hlače ali krilo? Hlače so vsekakor najbolj udobna izbira za urbane kolesarke, a tudi v krilu se poleti lahko povsem udobno kolesari. Izberi krila dolžine malo pod koleni in širšega, udobnejšega kroja. Idealna so nekoliko nabrana poletna krila, ki te okoli pasu ne stisnejo preveč, ali krila, krojena na A.

Če ni ravno čas vročinskega vala, so poletna jutra lahko sveža. Zato ne pozabi tanke jopice, ki jo pozneje lahko pospraviš kar v torbico, ali tankega suknjiča, ki bo prav prišel tudi med dopoldanskim poslovnim sestankom. Dobra izbira so tudi večji šali, ki si jih lahko zavežeš na različne načine, ko sonce pokaže svojo moč, pa jih enostavno pospraviš v torbo.

Fine superge z detajli so letošnji modni hit. Z vezeninami, potiski, okraski ... So univerzalno uporabne, hkrati pa boš v njih nemoteno poganjala pedale. Če imaš vsaj malce umetniške žilice, lahko svoje lanske povsem bele superge kar sama olepšaš z našitki, perlicami ali laceup vezalkami. Tako boš 'in' tudi letos, predvsem pa boš unikatna! Letošnji obvezni modni trend pa so tudi nahrbtniki, ki so – kot veš – sila praktični za vožnjo s kolesom.

In kolo? ŠKODA CITY LADY je lepotec, narejen za ženske, ki iščejo lično prevozno sredstvo za vsakodnevne poti, sobotni obisk tržnice in nedeljsko kolesarjenje po promenadi. Z njim boš zagotovo pritegnila poglede, predvsem pa uživala v vožnji!

Preberi še: Napake za volanom